Articles worth reading
Manfred och Michelle berättar om deras förhållande

Manfred och Michelle berättar om deras förhållande

access_time 6 år ago

Hur relationen mellan Manfred och hans nära vän Michelle är har många nyfikna fans länge undrat, och igår fick de

GMX svartsjuk på Joakim Lundells framgång?

GMX svartsjuk på Joakim Lundells framgång?

access_time 6 år ago

Som jag tror vi alla minns så har inte Joakim Lundell alltid släppt låtar under eget namn. Nu har det

MANFRED skickar nakenbilder till OMAR i FO&O?

MANFRED skickar nakenbilder till OMAR i FO&O?

access_time 6 år ago

Det är på sin senaste live stream som YouTubern Manfred Erlandsson, 17, svarade på hans tittares frågor. Löftet inför livestreamen

NYHETER!

Personen som SABOTERAR för Ben är…

Personen som SABOTERAR för Ben är…

access_time 6 år ago chat_bubble_outline 14 570 comments
shareShare this post

I Ben Mitkus senaste video berättar han om hur en kollega på YouTube, som också håller på med musik, försöker förstöra och sabotera hans musik-karriär.

Han väljer att inte gå ut med några namn överhuvudtaget  eftersom han inte tror att det skulle bidra till något gott men efter lite snabb research är det ganska enkelt att förstå vem det är han pratar om.

Nedan är några screenshots på konversationen Ben hade med den här personen.

  

Att lyckoönska någon man vill avsluta kontakten med är inte något man brukar göra. Att personen använder sig av många hjärtan hör heller till vanligheterna.

Och vem är det som de senaste dagarna sagt att man ska börja lovebomba och istället ignorera hatarna? Jo, Joakim Lundell.

Image result for joakim lundell

Joakim Lundell, Artist

Om man söker på ”BenMitkus94” bland Jockes följare syns inte Ben vilket är ett starkt tecken på han blivit blockad av Jocke, något Ben säger i videon att han blivit.

Ben säger även att killen är signad på Universal Studis och även det stämmer in på Jocke. Ninetone, skivbolaget Joakim är signad på, ägs nämligen av Universal Studios vilket gör sannolikheten för att det är Jocke han pratar om väldigt hög.

Anledningen till varför Joakim avslutat kontakten med Ben är ännu oklar och inget som Ben går in djupare på i sin video mer än att säga att han skojat lite med honom.

Jocke är känd för att vara väldigt impulsiv i sina ageranden och frågan återstårfortfarande om han kanske inte varit det även i det här fallet.

Frågan om hur Bens framtid på Universal Studios ser ut är minst sagt oklar med tanke på att Jocke är väldigt inflytelserik person med Sveriges utan tvekan största följarskara efter sig. 

Under hashtagen #backaBen och #mitkusArmy visar Bens följare sitt stöd för YouTubern vars musik-karriär kan vara nära på att vara slut för gått. 🙁

Är det Joakim Lundell som Ben pratar om?
 

 

Vill du dofta likadant som Ben Mitkus gör? Klicka här för att se vilka parfymer Ben, och några av dina favorit-youtubers, använder!

Nya inlägg publiceras VARJE DAG klockan 10:00, 15:00 och 23:00! Vi ses igen då!

Image result for ben mitkus